SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
Nationale Omwissel-Actie 2023
Nieuwe Nederlandse €5 Herdenkingsmunt 2023: Willemstad Vijfje
Willemstad Vijfje
Willemstad Vijfje
Wettig Nederlands Betaalmiddel Officiële uitgifte Maximaal 1.000 beschikbaar Nationale-Omwisselactie

Ja, ik maak gebruik van de Nationale Omwisselactie van het officiële Willemstad Vijfje 2023.

Nieuwe Nederlandse Herdenkingsmunt 2023: "Willemstad Vijfje"

Als onderdeel van de lopende Nederlandse UNESCO Werelderfgoed serie heeft het Ministerie van Financiën een prachtige nieuwe € 5,- munt uitgegeven geheel in het teken van Willemstad. Deze bijzondere munt is vanaf vandaag gratis om te wisselen bij Munt-Online. U kunt deze prachtig ontworpen munt bemachtigen door geheel gratis uw € 5,- om te wisselen voor dit bijzondere exemplaar.

Willemstad is een bijzondere stad. Het meest herkenbaar voor iedereen is de zéér bijzondere Koningin Emmabrug, oftewel de pontjesbrug over de Sint Annabaai. Deze brug verbindt de wijken Otrobanda en Punda met elkaar. De brug is de enige drijvende houten draaibrug op deze wereld en heeft een lengte van 168 meter.

Sinds 1997 behoren de historische wijken Punda, Otrobanda, Scharloo en Pietermaai tot het UNESCO Werelderfgoed. Bijzonder, omdat er niet veel steden zijn die tot de groep van World Heritage Cities behoren.

Maximaal 1.000 exemplaren kunnen gratis worden omgewisseld

Deze unieke €5,- wordt geslagen in een beperkte oplage. Speciaal voor muntverzamelaars worden er enkele limited editions uitgegeven.

100% risicoloos

Uw bestelling van deze speciale herdenkingsmunt is 100% zonder enig risico. Deze bijzondere € 5,- is wettig betaalmiddel in Nederland. Hiernaast heeft u ook nog eens onze speciale 100% tevreden, of anders geld terug garantie.

Specificaties Willemstad Vijfje

Betreft
Nationale-Omwisselactie 5 Euro voor 5 Euro
Munt
5 Euro herdenkingsmunt, wettig Nederlands betaalmiddel
Metaal
Verzilverd
Nominale waarde
€ 5,-
Kwaliteit
Uncirculated
Beperking
Zolang de voorraad strekt
Uitgifte
Februari 2023
Vijfje Waarde
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.